'Voeding delen voor gezond leven'

Onze missie:
De Lunch is een initiatief dat wil aanzetten tot nadenken over belangrijke levensthema's en zingeving. Dit doen wij door ´voeding te delen voor gezond leven'. 

Voeding

 
Om te leven hebben wij voeding nodig. Voedsel voor ons lichaam, maar ook voeding voor de ziel. Nadenken over zingevingsthema's en het zoeken naar antwoorden op levensvragen geeft voeding voor een gezond leven.

Delen


We delen onze meegebrachte lunch en wat ons bezig houdt. We zijn als community betrokken op elkaar. In de hectiek van elke dag zoeken we manieren om ons leven te delen.

Gezond Leven 


Met gezond bedoelen wij: ´de veerkracht om te gaan met de uitdagingen van het leven´. Als het leven soms moeilijk is dan komt het erop aan of je wel of niet weet waar je het voor doet. Ontdekken wat voor jou van betekenis is in het leven kan dan echt verschil maken! We wisselen bevestiging af met uitdaging om te ontdekken hoe we betekenisvol kunnen leven. Als Lunch dragen wij op deze manier graag ons steentje bij aan een gezonde samenleving.

Wie we zijn

We zijn een groep mensen die samen, met alle leeftijden, zoekt naar zin tijdens de Lunchmeeting op zondagochtend. Daarnaast trekken we ook buiten de zondagse bijeenkomsten met elkaar op. Voor de inhoud en onze omgang met elkaar laten we ons inspireren vanuit christelijke bron en de liefde van Jezus. We bevragen elkaar en zijn betrokken op elkaar. We helpen elkaar te zoeken naar wat echt van betekenis is in het leven met behoud van onze eigenheid.